Olen 70-luvun lopussa syntynyt laulaja, jonka intohimona on erityisesti laulunopetus. Perheeseeni kuuluu vuonna 2014 syntyneet kaksostytöt, tyttöjen pikkuveli vuosimallia 2017, aviomies Sami ja mäyräkoira Leksa. Asumme Vaajakoskella vanhassa 1930-luvulla rakennetussa mansardikattoisessa omakotitalossa. Ammatiltani olen musiikkipedagogi ja musiikkitieteiden maisteri sekä sosionomi/nuorisotyön-ohjaaja.

Inspiroidun: Maailman musiikista, joka varmaankin johtuu siitä että innostun aina kaikesta uudesta ja erilaisesta. Minua kiehtoo erimaiden musiikkikulttuurit, mutta sydämeni liekki lepattaa myös vanhoille hyville ajoille, jossa soi jazz, R&B, blues sekä suomalainen tanssimusiikki.

Ajattelen: ..että liian moni piilottelee omaa ääntään, joka on kuitenkin ainutlaatuinen, juuri sinun äänesi ja kaunis sellaisenaan. Kun oman äänensä saa ammattitaitoisessa ohjauksessa vapautumaan, antaa se paitsi itsevarmuutta, hyvänolon tunnetta mutta myös energiaa jokaiseen päivään.

Laulunopetus on: ..juuri sellaista joka vastaa oppilaan/ryhmän kanssa yhdessä sovittuja tavoitteita. Laulunopetus voi tähdätä esim. kilpailuun tai olla valmennusluontoista. Samaan aikaan se voi olla hyvin terapeuttinen hetki, jossa oppilas pääsee keskittymään omaan kehoonsa ja rentoutumaan. Laulutunnilla saa myös vain olla ja laulaa tai tehdä koko tunnin ajan lauluteknisiä harjoituksia. Mahdollisuudet ovat siis rajattomat!

Lopuksi: Nämä ihmiset ja artistit ovat olleet tärkeimpiä musiikillisia vaikuttajiani, kiitos heille: Isä, ensimmäinen laulunopettajani Taina Lehto, Joni Mitchell, Ray Charles, Stevie Wonder, Michael Jackson, Ella Fitzgerald, Frank Sinatra, Sting, Whitney Houston, Mariza, A.C.Jobim, Sergio Mendes, Astor Piazzolla, Joao Gilberto, Edith Piaf, Diego El Cigala, Joe Hisaishi, Alan Menken, Sibelius, Tsaikovsky, Carola, Olavi Virta, Laila Kinnunen, Danny.